• Měny:

Pet Papoušek Pták Stojící Hůl Dřevěná Tyč Korela Pták Papoušek Hřady Zatnout Dráp Broušení Hračka Stojí Pól Ptačí Klec Příslušenství

0 Hodnocení
193.57 Kč 276.62 Kč

Celkem: 193.57 Kč

Vlastnosti:

1、Dvojí Účel: Tento stojan může být zavěšeny, a může být také přišroubován ke kleci.

2、Užijte si Zábavu: jsou navrženy tak, aby váš ptačí nohy si odpočinout, a zároveň poskytuje příležitosti pro váš pták na cvičení, aby zůstali v dobrém zdravotním stavu.Dát vašeho domácího mazlíčka ptáci, potěšení, dívat se na ně hrát a užívat si hodiny zábavy.

3、Zábava Zvýšené Místo: Poskytnout zábavu zvýšené místo pro vašeho domácího mazlíčka pták houpačka a žvýkat, když nejste doma.Po náročném dni, sledování vašeho domácího mazlíčka, hrát s tyto hračky, je také způsob, jak relaxovat sami.

4、Premium, Materiál: 100% čistá ručně vyráběné dřevěné, velmi kousnutí odporové, bezpečné a trvanlivé.Váš mazlíček pták s nimi můžete hrát bez jakýchkoliv obav.

5、Snadná Instalace: Naše pták okouna má velmi odolné a pevné nerezové oceli připojení, stačí použít přiložené šrouby k instalaci okoun na vrcholu klece.

Specifikace:

Velikost:

Výška středu dřevěnou hůl je asi 30cm/11.81, délka 3 malé tyčinky na boku je o 10cm/3.94 v, 3 skokanské můstky jsou o 5-7 cm/1.97-2.76 v, a ratanový kruh je o 10cm/3.94 in.

Hmotnost: přibližně 305g

Balení Seznam:

Papoušek Stojí*1

Poznámka:

Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Sku: t491716

Další info

  • Typ - PTÁCI
  • Sada Typ - no
  • Původ - Pevninské Číně
  • Materiál - Dřevo

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: