• Měny:

400GPH Ponorná Vodní Čerpadla 3~35W Odolné Fontány Vodní Čerpadlo pro Rybník Fontány, Akvária, akvária, Sochy, Hydroponie

1.00 Hodnocení
218.18 Kč 1 093.52 Kč

Celkem: 218.18 Kč

O tuto položku

【Poskytnout Vám Pohodlné A Klidné Prostředí】 : Naše čerpadla pracuje tak tiše a hladce, drží vám přinese relaxaci a mírové době.Ty by difinately miluju ten pocit: Sezení na gauči, sledování ryb, plavání volně nahoru a dolů.čerpadla nebude rušit ryby, bude to jen jim pomáhá plavání více radostně a příjemně.

【Multi Funkce】 : Čerpadla vám může pomoci cirkulující vaše akvárium, a vytvo povahy, aqua svět pro ryby.Naše čerpadla lze nepřetržitě dodávat stabilní proud, dobrá volba pro střední akvária, malé jezírko, fontány, vodní jaře díla, zahrada, akvaponické, akvakultury a mnoho dalších.

【Zdarma Nástroj pro Demontáž A Čištění】 : Flexibilní struktura, design, můžete rozebrat a vyčistit to tak snadno, bez nářadí.

【Nastavitelný Průtok】 : čerpadlo vybavit ventilu průtoku, můžete nastavit průtok volně, maximální průtok:400GPH, maximální zdvih:6.6 ft. 1. Jak toto akvárium čerpadlo je ponorné, a je třeba dát do vody plně před zapnutím, aby se zabránilo akvárium čerpadlo vyhoření.Zakázat bez zátěže běží.To by se zkrátit její životnost a vést tomaking hlasité zvuky, když běží ve vzduchu po dlouhou dobu, Whenchanging vody, prosím, odpojte napájení. 文本 7 2. V důsledku všech čerpadel musí být profesionální testování vody tím, že naše výrobce před odesláním, pokud vodní čerpadlo vám receivedhas trochu vody,prosím, nebojte se, trochu vody zbylo fromprofessional testování vody, to je normální jev.To je nový a normální čerpadlo. 文本 8 3. Pokud vodní čerpadlo je uvízl něco jako Bláto, odpadky, mořská sůl, atd. je třeba vyčistit čistou vodou před použitím. 文本 9 4. Vnitřní hřídel bude s trochu trochu trochu lubrikantu, aby zajistily, motor funguje dobře, Pokud jste získávání citlivých ryb nebo aquaticplants, prosím, používat je v jiné tanky na krátkou dobu, pak se přesunout do akvária.Pokud se produkt náhle přestat pracovat nebo dělat zvuky, které mohou způsobovat úlomky ucpání.Prosím, vyčistěte ji pravidelně, nebo přidat nějaké olivový olej na rotoru. 文本 10 5.Dostatek energie a nedostatečná frekvence by měla vliv fontány čerpadla je průtok. 400GPH odkazuje na průtok bez použití čerpadlo vodní dýmku.Pokud je spojen s čerpadlem vody potrubí, fontány čerpadla maximální průtok by méně než 400GPH.

Sku: t492616

Další info

  • Původ - Pevninské Číně
  • Pevná Forma - Sedí
  • Napětí - 110-240V
  • Napájecí Zdroj - Další

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 1.00 Z 5 (1.00 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: