• Měny:

Kočka Postel, Měkké Hluboký Spánek, Pes, Kočka Zimní Dům S Zip Zimní Zásoby Pohodlné Dog House Self Oteplování Kočka Stan Bed

0 Hodnocení
393.95 Kč 788.11 Kč

Celkem: 393.95 Kč

Body:

1.Pet-Bezpečí Teplé Postele: Tento teplý pelíšek je navržen tak, aby snížit vnější rušení a poskytují pohodlný prostor pro vaše domácí mazlíčky.Široký otvor umožňuje domácí zvířata, aby vstoupit a vystoupit volně, aniž by pocit, že se dusím, nebo nepříjemné.

2.Jednoduché Použití: Tento teplý pelíšek má neviditelný zip, který umožňuje praktické a pohodlné pro vás rozebrat, umýt a uložit.To také pomáhá udržovat lůžko čisté a uklizené.

3.Odolné a Pohodlné: Vyrobeno z vynikající materiál, tento teplý pelíšek poskytuje pohodlné a stabilní spaní prostředí pro vaše chlupaté přítele.To má podporu 3D design, který účinně zabraňuje zhroucení a destrukce, zajištění dobré trvanlivosti a bezpečnosti.

4.Rozkošný Vzhled: Aby váš mazlíček více stylový a pohodlně s touto kočkou v posteli.Dům tvar zajišťuje bezpečnost, zatímco měkký materiál vytváří útulné prostředí.Upgrade vašeho domova s jeho módní design a dát vaše kočka dar zvýšenou pohodu.

5.Široký a Pohodlný: Naše teplé kočka postel poskytuje velký a komfortní prostor pro vaše mazlíčky do salonku, vytvoří útulné útočiště.Postel podporuje dobrou cirkulaci vzduchu, což váš pet snadno dýchat a relaxovat.Musí mít pet příslušenství pro konečný zážitek rozmazlování.

Popis

Tento teplý pelíšek je navržen tak, aby domácí zvířata vstoupit a vystoupit volně.Dům tvar zvyšuje pet pocit bezpečí a sounáležitosti.Postel je snadné udržet čisté a uklizené a je účinně zabráněno kolapsu a pádu.Dát své chlupaté přítele, útulné a bezpečné místo na odpočinek s touto pet postel.

Specifikace:

1.Název Produktu: Teplá Postel Kočka

2.Produkt Materiál: Arctic velvet + PP bavlna + houba + jiné materiály

3.Produkt Velikost: 40*30*32 cm/15.75*11.81*12.6 v, M 45*35*37cm/17.72*13.78*14.57 v (přibl.)

4.Produkt Použitelné Pet: S pro domácí zvířata vážící méně než 3,5 kg, M pro domácí zvířata s hmotností nižší než 7,5 kg

Balení Seznam:

1 * Teplý Pelíšek

Poznámky:

1.Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, tam může být barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

2.Vzhledem k ruční měření, tam může být chyba ve výrobku velikost.

Sku: t495284

Další info

  • Typ Položky - Postele
  • Materiál - VLÁKNO
  • Je Inteligentní Zařízení - no
  • Funkce - Eco-friendly
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ - kočky

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: