• Měny:

10KS Malých Olivového Dřeva Kříže, Drží Kříže Přenosné Modlitba Kříže

0 Hodnocení
537.42 Kč 1 013.98 Kč

Celkem: 537.42 Kč

10KS Malých Olivového Dřeva Kříže, Drží Kříže Přenosné Modlitba Kříže Package: obdržíte 10 malých zdi kříže Množství, dost pro každodenní použití

JEDINEČNÉ: materiál stěny kříže je olivové dřevo, takže každé stěně kříž má jiné obilí.Na každé straně kříže je leštěná, zaoblené a vyhlazené pro pevnost a trvanlivost.

Široké Použití: ruční dřevěný kříž je snadno přenosný, můžete ho dát do vašeho domova, kapesní, kancelářské, atd. Je vhodný jako dárek pro většinu náboženských příležitostech, náboženské události, vítání dítě sprchy, přijímání nebo potvrzení, Velikonoce, Den matek, atd.

VHODNÝ DÁREK: můžete Si dát to na přátele, rodinu z jakéhokoli důvodu, jako je úmrtí blízké osoby, oživení, pohybu, cestování, křtiny, Velikonoce nebo Vánoce.

Přinášejí Pohodlí: Modlit se s dřevěný kříž může zahnat negativní emoce, aby se vaše mysl v klidu, dá vám vnitřní klid, a přinést vám více moudrost a odvahu.

Tam je malá chyba v různé šarže dřevěné výrobky, která nemá vliv na používání

Barva:Dřevo Barva

Materiál:Dřevo

Velikost:Cca 10x6.3x1.7cm

Obsah Balení:

10 * Modlitba Kříž

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Sku: t470439

Další info

  • Materiál - Dřevo
  • Původ - Pevninské Číně

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: