• Měny:

Pojivo Věstníku 60 Listů Romantické Pojiva Deník Kniha S Rose Pokrytí Volných Listů Pojiva Romantické Pojiva Věstník Ročník

0 Hodnocení
82.39 Kč 228.94 Kč

Celkem: 82.39 Kč

Tento 60-list, 120-page pojiva journal je ideální pro vysoké školy/školy, kurzy, recept sledování, nebo jako osobní deník.8mm psaní mezery dělají poznámky vánek, zatímco speciální ražba dodává krásu a chrání vnitřní stránky.Elastické uzavření a pero držitel zajistit, aby jakékoli velikosti pero zůstane bezpečné a trvanlivé, vodotěsné měkký kryt zabraňuje opotřebení a roztržení.

Specifikace:

Jméno: Rose Pořadače Notebook

Hmotnost: 230g

Rozměry výrobku: cca 25.3x13.3cm/9.96x5.24 palců

Balení seznam:

Růže Pořadač, Notebook*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zjednodušit Vaše Poznámky: Tato růže pořadač, notebook má 60 listů (120 stran) silný papír s 8mm psaní mezery, ideální pro diář nebo deník psaní.Velikost B5 (25.3*15.3 cm) je výhodné pro rychlé procházení a prohlížení.

2.Bezpečný Materiál: Vysoce kvalitní materiály, aby tato růže pořadač, notebook, odolný a elegantní.Vhodné pro většinu pera, tužky a fixy, speciální reliéfní kryt zvyšuje jeho krásu a zároveň chrání vnitřní stránky.Hustá, vysoce kvalitní papír, inkoust zabraňuje krvácení a osrstění.

3.Vylepšené Psaní Zkušenosti: Tato růže pořadač, notebook představuje jemné barvy, které je snadné na oči, takže můžete psát bez napětí.Jeho chytrý design mu umožňuje ležel na 180, a může být snadno demontovat.Elastický uzávěr, držák na pero se hodí jakékoli velikosti pera pro větší pohodlí.

4.Romantické Kouzlo: Dopřejte si krásné růže design našich pořadače notebook.Ideální pro darování na Valentýna, robustní drátu a brožovaná vazba spojuje s vodotěsné měkký kryt, aby zajistily dlouhou životnost.Promyšlené a okouzlující dárek pro vaše blízké.

5.Přenosný a Účinný: Vzít to růže pořadač, notebook s tebou venku, jako cestovní deník, týdenní plánovač, vysokou školou nebo školou, zápisník, recept, deník, a další.Dárek pro přátele a rodinu jako univerzální a přemýšlivý dárek.

Sku: t12730

Další info

  • Původ - Pevninské Číně

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: