• Měny:

10Pcs 5.9X3.9 Palcový Lemované Sticky Notes Silné Lepicí Poznámkové Bloky Pro Studijní Poznámky Pracuje Kancelářské Potřeby

0 Hodnocení
404.05 Kč 673.42 Kč

Celkem: 404.05 Kč

10Pcs 5.9X3.9 Palcový Lemované Sticky Notes Silné Lepicí poznámkové bloky Pro Studijní Poznámky Pracuje Kancelářské Potřeby Nákladově efektivní Balíček: velikost poznámka pad je 5.9x3.9 Palce, který je velmi vhodný pro psaní a opouštět poznámky.

Super Sticky: Tento sticky pad kit přijímá speciálně formulované lepidlo, které je dvakrát tak silný jako pravidelné lepkavé, a zajistit, že sticky notes nebude odpadávat a může být pečlivě odstraněny.

Papír Premium: Tyto přenosný sticky notes jsou vyrobeny z vysoce kvalitní 80 g papíru papír.Jsou robustní a nebude roztrhané, zkroucené, nebo úniku inkoustu.

Široké využití: Tyto poznámky mohou být připojeny na stěny, tabule, dveře, počítače, ledničky, a téměř jakýkoli jiný hladký povrch.Jsou použitelné v práci, studiu a každodenního života.

Barva:Jak Je Znázorněno

Materiál:Papír

Velikost:Cca 15x10cm

Obsah Balení:

10 * Lemované Sticky Notes

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Sku: t14959

Další info

  • Původ - Pevninské Číně

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: