• Měny:

6 Ks 8,4 Palce Kovové Nepravidelné Okraje Hrany Pravítka Pravítko Pro Kartu Takže Scrapbooking Řemeslo, Výzdoba Školy, Kancelářské Nástroje

0 Hodnocení
226.31 Kč 318.81 Kč

Celkem: 226.31 Kč

Splnění Různých Požadavků: tento balíček poskytuje 6 kusů hrany pravítka, v dostatečném množství, což je užitečné pro výrobu karet a dalších projektů, A můžete je sdílet se svými přáteli, kolegy a další.

Robustní a Spolehlivý Materiál: vyrobeno z vysoko uhlíkové oceli, die řez, je robustní a silné, těžké zlomit, deformovat nebo ohýbat, hladké na povrchu, s nepravidelnými hranami pro vás k roztržení papíru snadno, můžete podporovat vás na dlouhou dobu.

Ideální pro Umělecké Projekty: papíru řemesla zemře, mají nepravidelné okraje, který je schopen přivést krásu a osobnost, aby vaše noviny, karty a další materiály, perfektní nástroje pro obrázková alba, fotoalba, rámy, pozvánky, obálky, fotografický papír, deníku, svíčky, krabičky, DIY projekty.

Přenosný Velikost: papír trhá vládci opatření přibl. 8.4 x 1 cm, lehké a přenosné, jednoduchý pro přepravu a skladování, A jsou kompatibilní s většinou die řezací stroje, vhodné pro vás cut papír, papír kraft a více do jemné tvary.

Dar Dodávky: náš papír lepíků pro scrapbooking jsou vhodné pro výrobu karet, pozvánky na party, pak může být odeslán jako dárek pro vaše přátele, kolegy, spolužáky, přítelkyně nebo přítel a sousedy na Valentýna, svatbu, Nový Rok, narozeniny, taneční párty.

Barva: jak je znázorněno

Materiál: Vysoce Uhlíkové Oceli

Obsah Balení:

6 * Roztřepené okraje pravítka

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Sku: t89686

Další info

  • Původ - Pevninské Číně

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: