• Měny:

Silikonové Magnetické Hodinky Kapela Pro Fenix7pro Fenix6s Fenix5x Chytré Hodinky Magnetickou Sponou Rychlé Uvolnění 22mm Náramek Popruhy

0 Hodnocení
222.79 Kč 445.80 Kč

Celkem: 222.79 Kč

Body:

1.Magnetické Skládací Spona: S magnetickým design a magnetické skládací přezka, hodinky kapela nebude snadno spadnout.Můžete nastavit délku podle svých preferencí a užijte si rychlý na sobě a super magnetické přitažlivosti.

2.Snadná Instalace: Vybaven bezpečné kolíky, naše magnetické hodinky kapela nevyžaduje žádné nástroje pro montáž.Užijte si snadný-k-přizpůsobit fit bez obav o ztrátu kolíky nebo zápasí s složité nástroje.

3.Dlouho-Trvající Pohodlí: Užijte si pohodlný fit s našimi soft-touch silikonového materiálu, který je nepromokavý a pot-důkaz.V pračce, fade-odolný, a vybaven silným magnetickým uzávěrem, toto magnetické hodinky kapela je ideální pro každodenní použití.

4.Aktualizujte Svůj Vzhled: Chlubit svůj smysl pro módu s touto univerzální a stylové magnetické hodinky kapela.Vhodné pro všechny ženy, dívky a muže, je to pohodlné na nošení a snadné použití.Silné magnetické uzavírání zajišťuje bezpečné uchycení, což je ideální doplněk pro každou příležitost.

5.Široce používány: Zvedněte vaše sledovat hru s naším magnetickým hodinky kapela to smartwatch je kompatibilní s Fenix7pro, Fenix6s, a Fenix5x.Jeho snadná instalace a nastavitelnost funkcí nabízejí pohodlné a bezpečné uchycení pro vaše zápěstí.

Popis:

Upgrade vaše sledovat hru s naším měkké Silikonové Magnetické Hodinky Popruh.Žádné další starosti o ztrátu kolíky, jak to nebude odpadávat.Je to snadné použití a je kompatibilní s 22mm pro Fenix7pro.Hlídej bezpečí s našimi věrný popruh.

Specifikace:

1. Jméno: Silikonové Magnetické Hodinky Popruh

2. Specifikace: 22mm

3. Použitelné zápěstí průměr: Min 5.6 - Max 8.5"

4. Řemínek: 131 mm/5.16 cm dlouhé, 93 mm/3.66 cm krátké

5. Materiál: Silikon

6. Barva: černá (černé tlačítko) bílá (černé tlačítko) tmavě žlutá (černé tlačítko) space gray (černý knoflík) vínová (černé tlačítko) 7. oranžová (černé tlačítko) khaki (černé tlačítko) půlnoční modrá (černé tlačítko) červená (černý se Sponou) vysoká modrá (černý se sponou)

Seznam:

1 x Magnetický Hodinky Kapela

Sku: t507651

Další info

  • Kompatibilita - Android
  • Aplikace Věkové Skupiny - Dospělé
  • Značka - onscersoco
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ - Hodinky Popruh

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: