• Měny:

Auto Dočasné Parkovací Karty Dočasné Telefonní Číslo Parkovací Karty Pro Palubní Desce Auta Auto Světelný Dočasné Parkovací Stop Příslušenství

0 Hodnocení
75.36 Kč 119.52 Kč

Celkem: 75.36 Kč

Popis:

Auto Dočasné Parkoviště Karty Telefon je ideální pro lidi, je dočasné parkoviště.

Vlastnosti:

1. Vhodné pro komunikaci.

2. Záře ve tmě.

3. Široce používán.

Specifikace:

Materiál: PC+abs

Velikost: 12*4.9*2.8 cm/4.7*1.9*1.1 palec

Hmotnost: 58g

Balení Seznam:

Auto Dočasné Parkoviště Telefonní Karty*1

Spz*2

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vhodné pro Komunikaci: je telefonní číslo v autě, což může usnadnit včasné komunikace a snížit nedorozumění způsobené tím, že zabírá jiných lidí parkovacích míst.

2.Vysoce kvalitní Materiály: číslo mobilního telefonu, čísla se skládají z magneticky měkké gumy, která je snadno odstranit a absorbovat, a mohou být jednoduše instalovány nebo nahrazeny v každém okamžiku.Dno je opatřeno vysoce lesklý plech.

3.Snadné ovládání: chrání proti invazi do soukromí.Nechtěné hovory jsou jen dotek pryč.Číslo nemůže být viděno s pouhým jedním dotykem díky stiskněte tlačítko-chcete-li skrýt design a malé tělo nebude blokovat line of sight.

4.Attrractive Zelené Světlo: self-snímání funkce je k dispozici.Zapněte světelný režim pro noční a denní viditelnost.Postavy jsou pokryté luminiscenční pigmenty, které absorbují světlo během dne a uvolněte zelené světlo v noci.

5.Široké Uplatnění: snadnější-k-použití magnetické číslo nálepka libovolný počet kombinací, šest skupin měkké magnety s 0 až 9 v nich, které může uspokojit požadavky 99% uživatelů, a šest měkké magnety s "-" symboly, mezery, která může uspokojit požadavky jiných národů nebo regionů, jsou všechny k dispozici.

Sku: t434315

Další info

  • Původ - Pevninské Číně
  • Balení - Není Přibalen
  • Nálepka Umístění - Střecha
  • Typ Položky - Samolepky
  • Typ Štítku - Další
  • model - Další
  • Typ - Ostatní 3D Nálepky

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: