• Měny:

Kryt Tečkovaný Zápisník Časopis 100 GSM Papíru Deník Kancelářské A Školní Poznámkový blok, Psací Potřeby

0 Hodnocení
226.96 Kč 454.15 Kč

Celkem: 226.96 Kč

Náš notebook nabízí bezpečné šití a lepidlo vazba, vnitřní kapsy na zádech, a 100gsm vysoce kvalitní papír.Plus, její módní elastická šňůra design dělá to standout výběr.Ideální jako omalovánky nebo pro každodenní použití!

Specifikace:

Velikost výrobku: 20*13cm/7.87*5.12 palců

Produkt materiál: Papír

Hmotnost výrobku: 325g

Seznam Produktů:

1*Dot Mřížky Notebook

Poznámky:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-3cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Platný Psaní: Užijte si robustní páteře s bezpečnými švy a lepenou vazbu na naše Dot Mřížky Notebook.180 ploché otevření design zajišťuje snadné psaní bez obav o lámání páteře, která vám hladké a pohodlné psaní zážitek pokaždé.

2.Ohleduplný Design: Tento Dot Mřížky Notebook má vnitřní kapsu na zadní straně, které mohou mít vizitky, poznámky a další drobné příslušenství.Dot mřížky stránky jsou více pohodlné pro oči a vám umožní vytvořit si vlastní rozvržení.

3.Kvalitní Materiály: Level up vaše psaní hra s naší Dot Mřížky Notebook.Vyrobeno s 100gsm vysoce kvalitní papír, 20% silnější než běžný papír, vyhnout se inkoust krvácení a osrstění.Krásné nepromokavé ochranné vnitřní stránky, aby vaše poznámky zůstat jasné a bezpečné.

4.Snadné Nést: Nést toto Dot Mřížky Notebook kamkoliv s jeho bezstarostný-až k-carry elastická šňůra design.Její elegantní a odolný kryt umožňuje zapisovat své nápady, poznámky nebo myšlenkové mapy, takže je ideálním společníkem pro setkání, přednášky, nebo brainstorming školení.

5.Více Účelům: Odemknout svou kreativitu s tímto Dot Mřížky Notebook, který funguje bez problémů s většinou pera, tužky a fixy.Jeho univerzálnost umožňuje pro vícenásobné použití, jako kreslení knihy, plánovače, nebo pravidelný notebook, což je multifunkční nástroj pro psaní.

Sku: t12551

Další info

  • Číslo Modelu - Dot Mřížky Notebook
  • Původ - Pevninské Číně

Průměrné Hodnocení

Průměrné Hodnocení: 0 Z 5 (0 Hlasy)

0 Recenze pro tento produkt

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše Hodnocení: